Карат С

Натиснете ТУК за да купите онлайн автобусни билети


"Карат-С" АД е създадено през 1990 г. като семеен бизнес с основен предмет на дейност – вътрешни и международни автобусни превози на пътници.
Натрупаният богат опит и завоюва стабилни пазарни позиции през годините, както на вътрешния, а така също и на международния транспортен сегмент утвърди "КАРАТ-С" като стабилен финансово-икономически партньор, с положителен
имидж и добре разчетени и обезпечени перспективи за развитие, с изцяло затворен транспортен цикъл – предлагане, гарантирано изпълнение и техническо обслужване.

Основен предмет на дейност на "Карат-С" АД е пътнически автобусен транспорт в страната и чужбина, гаранционен и следгаранционен сервиз на автобуси марка Неоплан, Мерцедес Бенц, Сетра и ТЕМСА, извършване на текущи и
годишни технически прегледи на всички видове автомобили, оторизиран сервиз на ЗПАД „БУЛСТРАД", вътрешно и външно почистване на автобуси и автомобили.

Фирмата предлага:

- транспортно обслужване с общо 170 автобуса от марките "Неоплан", "Мерцедес", "Сетра"и "ТЕМСА", отговарящи на стандартите на Международната асоциация на автобусните превозвачи (ИРУ); и в това число:

- 122 градски автобуса "Мерцедес" О 345, CITARO и CONECTO, обслужващи 26 градски линии на територията на гр. София;
- сервизно оборудване, оборудване за извършване на ГТП, автоматична автомивка, оборудване за банзиностанция, в т.ч. две бензиноколонки, система за зареждане на добавка за гориво и други;
- собствени представителства и търговски бюра в Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Ловеч, Царево, Китен, Приморско, Созопол и други.
- извършва автобусни превози по 17 редовни автобусни линии до Европа съвместно със своите партньори в Германия, Франция, Италия, Испания, Гърция и други;
- членува в Асоциацията на българските предприятия за международни превози и пътищата АЕБТРИ, Асоциацията на автобусните превозвачи, Съюза на работодателите, Камарата на работодателите в транспорта и в Българската търговско-промишлена палата. Дружеството е пълноправен член на европейската Евролайнс организация и носи името „Евролайнс за България".

От началото на 2007 г. дружеството предлага обслужване на 9 целогодишни и 16 сезонни междуградски линии в България. "Карат-С" АД работи с повече от 100 агентски фирми за осъществяване на основият си предмет на дейност и допълнителни и балансиращи дейности, главно в областта на автосервизната дейност и туризма.